Over Sterkip
Meer dan alleen een poelier
De uitbreiding van de winkel in 2018 is een nieuwe mijlpaal voor Sterkip. Eigenaar Frank Sier wil zijn klanten het beste van twee werelden bieden: de beproefde specialiteiten waar Sterkip groot mee is geworden, aangevuld met nieuwe specialiteiten. Frank werkt iedere dag aan het verfijnen van zijn producten en bedenkt nieuwe, smakelijke recepten. De poelier is behalve een poelierszaak een traiteur en eetwinkel geworden, met steeds verrassende aanbiedingen. Het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen is dat de mensen blijven terugkomen voor onze smakelijke creaties. Dat we uw onvervulde wensen weten te raden geeft ons de grootste voldoening.
Innovaties voor kwaliteitsverbetering
Als hardwerkende ondernemer weet Frank hoe belangrijk service is. Door zijn winkel te vergroten en attractiever te maken, kan hij zijn klanten in een vriendelijke en sfeervolle omgeving ontvangen. De nieuwe zaak heeft een veel groter vloeroppervlak. Die extra ruimte is ingevuld met een state-of-the-art inrichting: een nieuwe vitrine, een grotere koelcel, een steamer voor het garen van kipproducten en een CO2-neutraal warmte-winsysteem. Om alle klanten snel en met persoonlijke aandacht te kunnen helpen, staan 12 dames en 6 heren voor u klaar.
Er is bijzondere aandacht voor hygiƫne. De smetteloos schone vloeren zijn naadloos en voorzien van goten. Uniek is dat het personeel niet met geld in aanraking komt. Een nieuw betaalsysteem maakt het mogelijk dat de klant zelf geld deponeert en automatisch wisselgeld krijgt. Frank maakt ook gebruik van een speciaal ontwikkelde app, die hem een melding stuurt op het moment dat de houdbaarheid van producten afloopt. Zo blijft hij alert op de versheid van al zijn waren.